Radimpex Forum Download Početna stranaKontaktTowerArmcadMetal StudioNorma Base

Download

Cenovnik

Ovde mozete pogledati cenovnik nasih programa, sa cenama koje vaze za teritoriju Srbije i Crne Gore. Ostale informacije mozete dobiti od najblizeg predstavnika Radimpex-a.

Novo - popusti za istovremenu kupovinu različitih programa!

Za istovremenu kupovinu dva različita programa odobravamo popust od 5% a za istovremenu kupovinu tri i više različitih programa odobravamo popust od 10% na ukupnu sumu.

Download icon

Cenovnik - cene za područje Srbije [288 Kb PDF dokument, 01.11.2018.]

Tower 8 - BESPLATAN DEMO

Ovde možete dobiti i potpuno besplatnu DEMO verziju programa Tower 8. Kako je ovo DEMO verzija programa, ona se ne sme upotrebljavati u komercijalne svrhe. Za modele do 300 čvorova, program ima potpuno istu funkcionalnost kao i profesionalna verzija programa: statički proračun po teoriji I-og i II-og reda, sa linearnim, nelinearnim i elastoplastičnim ponašanjem konstrukcije, proračun stabilnosti, modalna analiza, seizmički proracun. Opcije za automatsko dimenzionisanje betonskih, čelicnih i drvenih konstrukcija u ovoj verziji programa nisu dostupne. Sva ostala funkcionalnost je potpuno ista, kao i u profesionalnoj verziji programa, tako da ćete moći da kreirate i najsloženije modele, dok će proračun biti dostupan samo za modele do 300 čvorova.
Za rad programa neophodno da na računaru bude instaliran Windows Vista, Windows 7, 8 ili 10

Download icon

Tower 8 DEMO (Build 8252) [18.2 MB]

Download icon

Proracunati primeri za DEMO program [7.9 MB]

Preuzimanje lekcija i tutoriala

Sa ovog mesta mozete preuzeti sve lekcije i tutoriale (filmove) koji se prikazuju u okviru "Online Lessons & Tutorials" kako bi ste ih mogli pokretati direktno sa vaseg racunara.

Download icon

Tower 6 Lekcije i Tutorijali [45.3 MB] - (Engleski jezik)

Download icon

Tower 6 Lekcije i Tutorijali [39.5 MB] - (Srpski jezik)

Tower 5

Registrovani korisnici programa Tower 5 ovde mogu dobiti najnoviju verziju. Za rad programa je potreban HASP ključ. Za instaliranje programa treba upotrebiti isti registracioni broj kao i za prethodnu verziju.
Za rad programa neophodno da na računaru bude instaliran "Windows 2000" ili "Windows XP".

Download icon

Tower 5.5 (Build 6126) [12.1 MB]

Download icon

Tower 5 - Uputstvo [10.4 MB] (ruski jezik)

Download icon

Tower 5 - Uputstvo [10.3 MB] (srpski jezik)

Ovde možete dobiti dodatna objašnjenja koja detaljno iznose teorijske osnove ali i praktičnu implementaciju algoritma dimenzionisanja betona, uključujući i postupke pravljenja šeme kombinovanja, proračuna prslina i ugiba.

Download icon

Dimenzionisanje betona - objasnjenje [2.6 MB]

Program Tower usaglašeni su sa ruskim propisima. Sa ovog mesta možete preuzeti zvaničan dokument (sertifikat) koji to potvrđuje (PDF format). Sertifikat je izdao nadležni organ u Rusiji i rok važnosti je do 4. novembra 2022.

Download icon

Tower - ruski sertifikat [2.3 MB]

Ovo je link do NetHASP Licence Manager-a, verzija 8.32 koji je potreban za rad mrežnih verzija programa. Raspakujte arhivu i startujte program 'lmsetup.exe'.

Download icon

NetHASP Licence Manager (V8.32) [16.1 MB]

Ovde je link do instalacionog programa za HASP drajver. Da bi ste izvršili instalaciju drajvera, arhivu treba raspakovati i onda startovati program 'HASPUserSetup.exe'.

Download icon

Sentinel HASP Driver Installation [18.2 MB]

Starija generacija HASP drajvera koju koriste nasi programe starije generacije (Tower 3, Tower 4, Planet i Panel Pro, Armcad 2000 i Norma Base) mogu se preuzeti sa ovog mesta.

Download icon

HASP 4 drajver (4.102.5.22)[5 MB]