O nama

Radimpex Software je kompanija koja se od 1989. godine isključivo bavi razvojem profesionalnog softvera za građevinarstvo. Naši programi Tower, ArmCAD, Metal Studio i NormaBase se neprekidno usavršavaju od strane tima iskusnih stručnjaka, kako praćenjem savremenih trendova, tako i pronalaženjem originalnih i jedinstvenih rešenja.

Glavne odlike i prioriteti koji nas određuju su briga o korisnicima koja se ogleda u tradicionalno bliskoj saradnji, kvalitetnoj tehničkoj podršci i spremnosti da programe prilagodimo novim zahtevima. Zahvaljujući tome, mi smo oduvek pravili vrhunski softver koji se lako koristi, kojim se brzo radi i brzo dolazi do cilja.

Kvalitetna saradnja sa korisnicima kao i znanje i iskustvo vrhunskih eksperata su doprineli tome da naši softveri imaju veliku širinu korišćenja i budu prilagodljivi različitim načinima upotrebe i posebnim zahtevima svakog projekta. Naše programe prave inženjeri za inženjere, pa su im glavne odlike efikasnost i optimalnost.

U bogatoj referenc listi naših korisnika, nalaze se Građevinski fakulteti, naučno istraživački instituti i veliki broj projektnih kompanija i biroa koji su koristeći naše programe projektovali i sagradili mnoge velike i važne objekte širom sveta.

Najnovije vesti

Jul 12, 2022 ArmCAD

Objavljena je nova verzija programa ArmCAD 7 - Build 7069 i možete je preuzeti sa stranice Download

Od ovog Builda omogućeno je pravljenje izveštaja specifikacije savijenih mreža sa iscrtavanjem oblika savijanja i sa obeležavanjem mesta savijanja u planu sečenja, napravljeno je veliko unapređenje u algoritmu za pravljenje plana sečenja mreža, poboljšanje algoritma za određivanje pogleda za prikazivanje 3D šipke u specifikaciji i još nekoliko novih funkcija, unapređenja i ispravki. Detaljnije


May 11, 2022 Metal Studio

Objavljena je nova verzija programa Metal Studio - Build 1474 i možete je preuzeti sa stranice Download

Od ovog Build-a program Metal Studio (A21) može raditi i pod AutoCAD-om 2023. Ovaj Build sadrži i nekoliko ispravki manjih problema.  


May 04, 2022 ArmCAD

Objavljena je nova verzija programa ArmCAD 6 - Build 6336 i možete je preuzeti sa stranice Download

Od ovog Build-a program ArmCAD 6 može raditi i pod AutoCAD-om 2023. Osim toga ovaj Build sadrži nekoliko manjih ispravki. Detaljnije


Feb 28, 2022 ArmCAD

ARMCAD 7 - nova generacija našeg programa za crtanje detalja armiranja upravo objavljena

Obaveštavamo Vas da je nova generacija našeg programa za crtanje detalja armiranja upravo objavljena.   Detaljnije


Dec 22, 2021 ArmCAD

Objavljena je nova verzija programa ArmCAD 6 - Build 6336.

Od ovog Build-a program ArmCAD 6 može raditi i pod BricsCAD-om v22   Osim toga ovaj Build sadrži nekoliko manjih ispravki od kojih su najvažnije: otklanjanje uzroka koji je izazivao rušenja programa pri brisanju entiteta u BricsCAD-u, ispravak pogrešnog gripovanje serija u presecima prilikom kopiranja, ispisivanje ispravnih jedinica u planu sečenja mreža pri izvozu u RTF,.. Detaljnije


Apr 20, 2021 NormaBase

Objavljena je nova verzija programa NormaBase 4Pro - Build 4120 i možete je preuzeti sa stranice Download

Najvažnije novine odnose se poboljšanje ponašanja programa pri radu na računarima sa više monitora i ažuriranje modula za pravljenje Dokaznice i podrška za AutoCAD 2022 i BricsCAD v21.Osim ovih novina, ovaj Build sadrži i par manjih ispravki grešaka.